• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
 
GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING VAN UW EIGENDOM?
BEL 056 72 25 90

 

Welkom op de website van IMMODEX & PARTNERS Harelbeke & Knokke-Heist.

IMMODEX & PARTNERS is een professionele vastgoedonderneming actief in de verkoop en de verhuur van residentieel en industrieel vastgoed.

IMMODEX & PARTNERS bestaat uit een team van goed opgeleide makelaars die dagelijks in contact staan met de zaakvoerder.

Deze laatste, met name Bart Ottevaere, is een pionier in het vastgoed en dat sinds 1987. Hij is lid - sinds de officiële oprichting -  van het Beroeps instituut van de vastgoedmakelaars (BIV), erkend Stagemeester, hoofdlid CIB Vlaanderen, erkend bij KAVEX (Kamer van vastgoedexperten), lid van de Confederatie Bouw en van het Wetenschappelijk Centrum voor het bouwbedrijf WTCB.  

Een waaier aan kennis en ervaring is één van onze meest gewaardeerde troeven!

IMMODEX & PARTNERS hanteert het "24/7/365 principe": Altijd bereikbaar en dus steeds tot uw dienst!

IMMODEX & PARTNERS biedt u maximaal comfort bij de verkoop van uw eigendom door alle wettelijke- en verplichte documenten (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige voorschriften, keuring elektrische installatie, watertoets, kadastrale legger, enz…) voor u te verzamelen.

IMMODEX & PARTNERS werkt een complete publiciteitscampagne omtrent de verkoop van uw vastgoed uit en adverteert uw pand in alle media.  Begeleiding van elk bezoek door uw vaste vertrouwenspersoon is evident.   

Tijdens de samenwerking kiest u zelf de mate van betrokkenheid.  Maandelijks krijgt u sowieso een schriftelijk rapport waarin u de vooruitgang in de verkoop vlot kan toetsen. 

Bij verkoop bezorgen wij u, de notaris(-sen) en de koper een waterdicht ontwerp van compromis.  Bij ondertekening van de compromis wordt uiteraard een waarborg van 10% van de koopsom gevestigd ter garantie.

Van het eerste contact tot bij het verlijden van de akte heeft u met ons de juiste partner gevonden!  

Kortom: met IMMODEX & PARTNERS heeft u alles in huis om correct, vlot en in het volste vertrouwen uw eigendom te kunnen verkopen binnen de afgesproken termijn! 

 

Met sympathieke groeten,

 

IMMODEX & PARTNERS

 

Onze referenties

Immodex & Partners bvba

Administratieve zetel: Berkenlaan 138, B-8530 Harelbeke
Maatschappelijke zetel: Haagwinde 70, B-8300 Knokke
BTW BE 0837.886.493 * RPR Brugge
BA AG polis-nr.: 03.99.574.115
Derdenrekening KBC BE49 7380 3758 2771